• Magie in business - Vlad Grigorescu

  Diferenta dintre un magician profesionist si un magician amator sta in prezentare. Trucurile, de multe ori, nu sunt un lucru complicat de facut, dar intregul spectacol sta in felul cum vorbesti, in felul in care gesticulezi, in ritm, in privire, in scenariu. Asta ii diferentiaza pe cei buni de cei mai putin buni.
  Abilitatea de a prezenta este o arma foarte folositoare in orice domeniu in care este necesar un minim de comunicare. Cine are aceasta abilitate se detaseaza clar fata de ceilalti.
  citeste mai mult despre curs

 • Nutritie corecta - Med Consult & Care

  Supraponderabilitatea, stresul si sedentarismul costa o companie sume foarte mari in euro, platiti pentru a acoperi nevoile medicale ale angajatilor sau slaba productivitate a acestora. Pare meschin sa masuram sanatatea in bani, dar majoritatea dintre noi actionam sau mergem la doctor doar cand avem nevoie. Cursul de nutritie sustinut de doctorii specialisti de la Med Consult and Care ne ajuta sa prevenim bolile pornind de la un stil de viata sanatos si o nutritie adecvata. Pentru companii, cursul este o investitie pe termen lung cu rezultate extraordinare.
  citeste mai mult despre curs

 • Nutritie corecta: Mama si copilul - Med Consult & Care

  In Romania, prevalenta obezitatii este de 37% in cadrul populatiei adulte, riscul de obezitate fiind din ce in ce mai mare in randul copiilor, cele mai importante cauze fiind obiceiurile alimentare nesanatoase si lipsa exercitiului fizic. In timpul cursului vorbim despre rolul parintilor in implementarea unui plan alimentar corect la copii si adolescenti.
  citeste mai mult despre curs

 • Curs de moda si stil pentru doamne - Dana Mihăilescu

  Dana Mihăilescu prezinta intr-un mod simplu si curat, ne invata ce trebuie sa avem in garderoba, cum putem sa combinam tinutele, ce ne vine bine si ce nu ni se potriveste, cum putem sa ne cream stilul personal. Este un curs interactiv de la care plecam cu idei si lista de To Do. Un curs care ajuta la imaginea personala.
  citeste mai mult despre curs

 • Curs de ingrijire a tenului si machiaj - Ramona Ursan

  Vorbim despre frumusete interioara si atitudine, aspecte care ne fac femei adevarate, insa nu trebuie sa uitam si sa avem grija de aspectul nostru exterior - pana la urma, el este prima amprenta pe care o lasam in fata celorlalti. Cursul de machiaj al Ramonei Ursan va fi sustinut de practica si exercitiu. Veti putea "proba" informatiile primite.
  citeste mai mult despre curs