• the playground este locul de joaca pentru cei care se iau prea in serios, iar ideea a pornit de la nevoia de relaxare si distractie a celor cu program foarte incarcat, care nu ajung sa se ocupe mai mult de latura lor creativa. Ne dorim ca prin ceea ce facem sa contribuim la starea de bine a oamenilor si sa aratam ca o atitudine pozitiva se construieste si se mentine prin zambet si spontaneitate. Iata ce putem organiza:

  - evenimente legate de un moment special, de comunicare interna sau motivare a angajatilor: kick off business plan, business review, teambuilding, product launch, ziua femeii, 1 iunie, Paste sau putem inventa noi evenimente: saptamana zambetelor, saptamana nutritiei, saptamana muzicii etc,
  - petreceri (de Craciun, de 8 Martie, petreceri surpriza, aniversari, celebrari, petreceri pentru copiii angajatilor etc),
  - ateliere de relaxare, creativitate, comunicare, imagine si dezvoltare personala.

  De asemenea, avand experienta in comunicare si relatii publice, am identificat in the playground o oportunitate pentru companii sa comunice si sa relationeze si cu alti stakeholderi. Cursurile sau evenimentele pot fi facute cadou altor companii - parteneri de afaceri, clienti sau presa sau pot fi integrate in strategia de comunicare a brandurilor. Platforma the playground este flexibila, poate fi adaptata cerintelor clientilor. Evenimentele the playground reprezinta un mod inedit de comunicare in care mesajele se transmit prin experienta.

  Daca nu v-am convins pana acum, iata si cateva argumente 'tehnice'

  In cartea sa, "Happiness and economic performance" (1997), Andrew J. Oswald a demonstrat ca exista o stransa legatura intre starea de bine a angajatilor, starea lor de fericire si succesul unei companii pe termen lung, iar gandirea pozitiva influenteaza in bine sanatatea fizica si emotionala a oamenilor (International Positive Psychology Association).

  Stresul este una dintre cele mai mari bariere in gandirea pozitiva, iar in Romania 63% dintre angajati au declarat ca au un nivel crescut de stres (studiu Regus, sursa businessmagazin.ro)

  Asadar, in cuvinte mai putine, fericirea angajatilor este direct proportionala cu randamentul acestora la locul de munca si, implicit, cu succesul companiei pentru care lucreaza. Companiile care ofera servicii in plus pentru a-si mentine angajatii fericiti au un grad ridicat de productivitate si inovatie, o rata scazuta a imbolnavirilor in randul fortei de munca si o satisfactie ridicata a angajatilor.

  Pe scurt, avem idei, suntem creativi si ne place sa ne jucam. Ne adaptam cererilor si, foarte important, venim unde aveti nevoie de noi, la birou sau in orice alt spatiu in care vreti sa va distrati sau sa-i distrati pe altii.

  Cu drag,
  Cristina Bîcîilă
  Contact