• Vlad Grigorescu

    Vlad Grigorescu In primul rand, Vlad este un ARTIST. Este un creator, nu este doar un executant. El vede magia cu alti ochi si asta se simte in spectacolele lui. De fiecare data incearca sa transmita ceva. Totul are un mesaj ascuns, o morala, o idee.
    In al doilea rand, Vlad este un ENTERTAINER. Sutele de ore pe scena, in fata oamenilor isi spun cuvantul. Stie cum sa controleze publicul, cum sa il domine, cum sa ii ofere din toate cate putin, astfel incat sa atraga atentia chiar si celui mai sceptic spectator.
    In al treilea rand, Vlad este un MAGICIAN.

    "Cand eram mic, tata mi-a aratat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Stia si el un truc si voia sa ma tina ocupat. M-a tinut ocupat toata viata. Am studiat tot ce am prins despre aceasta arta, am invatat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopti citind despre magie. Pentru mine magia inseamna mai mult decat trucuri. Ca si muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred ca magia este o forma de arta prin care se pot transmite mesaje si emotii. Magicianul nu trebuie sa fie cel care vine pe scena cu aroganta pentru ca el a invatat cateva trucuri, ci trebuie sa fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfarsitul caruia, spectatorul sa fie mai "bogat". Pana la urma ... poate ca tata chiar este magician."

    Mai multe despre Vlad Grigorescu, aici.