• Atelier de improvizatie, joaca si ras

  Un atelier de 2 h. Minim: 10 participanti, maxim: 15

  Despre curs:
  Intalnirea cu Nuami Dinescu va fi mai mult decat un curs - va fi un moment de intimitate in care se sparg barierele de comunicare, iar cei din jur devin prieteni. Prin exercitii de improvizatie si jocuri, avem un obiectiv clar: sa radem, sa ne relaxam mintile si sufletul, sa ne bucuram de spontaneitate si creativitate.
  In plus, in orele petrecute impreuna ne vom simti bine fara a fi "perfecti". Cei prezenti vor pleca relaxati, cu o stare de bine si de incredere in propria persoana, chiar daca exercitiile nu le-au iesit foarte bine. In timpul acestor "intalniri cu prietenii", dupa cum le spune Nuami Dinescu, greseala este normala, este amuzanta si nimeni nu este judecat pentru greseli sau balbaieli.
  Atelierul va incepe cu un moment de comedie care va avea rolul de a destinde atmosfera si va continua cu exercitii de atentie, ritm, concentrare, imaginatie si creativitate.

  Atelierul sustinut de Nuami Dinescu ajuta la vindecare de tot ce ne tine pe loc – timiditate, spaime, nesiguranta, neincredere etc.

  Cursul este sustinut de Nuami Dinescu.