• Magie pentru copii si parinti - Robert Tudor

  Magia ne-a fascinat, ne-a fermecat si incantat inca din cele mai vechi timpuri. De cate ori nu ati plecat dupa un spectacol de magie bun intrebandu-va "cum a facut?", "ce truc e in spatele magiei?".
  Prin atelierul de magie nu ne dorim sa va dezvaluim toate secretele, sa va stricam placerea de a participa la un astfel de spectacol, dar, cu siguranta, va veti distra invatand si repetand cu copiii vostri cateva trucuri simple.
  citeste mai mult despre curs

 • Activitati pentru parinti si copii - Marina Ionescu

  Acest atelier isi propune educarea parintilor pentru rolurile de parinte, oferirea unei noi perspective asupra relatiei parinte - copil, dezvoltarea receptivitatii parintilor la nevoile copiilor o data cu cresterea in varsta, asimilarea de catre parinti a unor cunostinte necesare pentru dezvoltarea propriilor mecanisme de motivare a copiilor.
  citeste mai mult despre curs

 • Colaje - Adina Costea

  Ati auzit de Nea Ion Barladeanu?
  Chiar daca o mare parte a vietii sale Ion Barladeanu a fost om al strazii, colajele lui au ajuns sa se vanda cu sume enorme, dupa ce a fost recunoscut drept un geniu al artei contemporane. Chiar daca poate nu veti avea acelasi succes cu colajele facute de voi, cu siguranta atelierul sustinut de Adina Costea o sa va placa.
  citeste mai mult despre curs