• Street photography - Florin Ghioca

  Un atelier care ne va ajuta sa descoperim cele mai frumoase sau interesante locuri din Bucuresti, alaturi de un ghid profesionist, sa le vedem prin ochi de fotograf si sa le imortalizam pornind de la invataturile primite.
  Cursul de "street photography" este sustinut de Nikon Romania.
  citeste mai mult despre curs

 • War photography - Florin Ghioca

  In cadrul cursului "War photography" vom incerca sa simulam atmosfera de lupta cu ajutorul unei trupe de airsoft, pentru ca participantii sa poata simti adrenalina din zona de conflict si sa poata invata cateva reguli foarte clare ale fotojurnalismului.
  Cursul este sustinut de unul dintre cei mai buni fotojurnalisti in zone de conflict din tara - Florin Ghioca, in parteneriat cu Nikon Romania.
  citeste mai mult despre curs

 • Studio photography - Florin Ghioca

  Ati admirat mereu felul in care arata modelele in fotografiile de studio. "Secretul" consta, de cele mai multe ori, in felul in care fotograful asaza luminile, in asa fel, incat pune in evidenta calitatile celor pozati. Nu este greu. Iar la finalul unui curs, fotografii pot fi modele si pot avea imagini reusite, pe care le pot arata cu mandrie colegilor!
  Cursul este sustinut de Nikon Romania.
  citeste mai mult despre curs

 • Curs de fotografie pentru incepatori - Nina Mihăilă

  Cu totii ne-am nascut fotografi, tuturor ne place sa facem poze, sa avem cat mai multe amintiri, sa ne laudam cu cate o imagine de apus facuta in vacante. Cursul sustinut de Nina Mihăilă ne invata insa ca fotografia este o arta care, pe langa talent si creativitate, presupune multa documentare si exercitiu. Cursul este pentru cei pasionati de fotografie.
  citeste mai mult despre curs

 • Curs de pictura si estetica frumosului - Mihai Ţenovici

  Frumosul este o notiune greu de definit, dar putem spune ca prezenta lui ne face sa vedem si sa traim viata cu mult mai multa bucurie si intensitate. Cursul sustinut de Mihai Ţenovici ne invata sa deschidem ochii mintii si ai sufletului si sa descoperim miracolul lumii in cana de cafea de la prima ora sau intr-o calatorie intr-un autobuz aglomerat, sa vedem frumosul care ne inconjoara zilnic, al vietii banale si "neinteresante", al lucrurilor grabite si uitate.
  Cursul presupune, bineinteles, multa practica.
  citeste mai mult despre curs