• Teambuilding - Daniela Militaru si Marina Ionescu

  Fiecare om are o poveste, un talent, o pasiune. Dar in spatiul in care muncim zi de zi, printre colegi, chiar si printre prieteni, majoritatea dintre noi ne punem o masca de protectie, ne ferim sa ne descoperim foarte tare si sa ne aratam lumii pe de-a intregul. E normal asa pentru ca avem nevoie de intimitate, insa, uneori, e bine sa mai iesim din zona de confort, sa ne deschidem cutia cu "bunatati", sa mai lasam garda jos.
  Teambuilding-ul ne ajuta sa facem aceste lucruri. Prin intermediul activitatilor creative pe care le propunem, cei din echipa vor ajunge sa se cunoasca mai bine, sa se placa mai mult, sa interactioneze mai eficient.
  citeste mai mult despre curs

 • Povesti personalizate - Cristina Bîcîilă

  Fiecare om are o poveste, iar companiile si brandurile au nevoie de una. Originalitatea, inovatia, povestea din spatele fiecarui brand conteaza pentru cei carora li se adreseaza. Mesajele sunt aceleasi, dar conteaza cum le spui.
  Prin acest atelier invatam sa combinam mesajele din AND-ul companiei, cele de PR cu spontaneitatea si ineditul povestilor.
  citeste mai mult despre curs

 • Tehnici de comunicare si relatii media - Liviana Tane

  Nu mai e un secret pentru nimeni, totul e (in) mass media. Ca sa contezi pe piata, e important sa se vorbeasca despre tine in presa sau in medii sociale. Cum faci sa se vorbeasca despre tine? Nu e suficient sa cunosti oameni din presa, nu e suficient sa trimiti zeci de newslettere sau comunicate. Pentru ca mesajul tau sa ajunga acolo unde vrei, trebuie sa cunosti mecanismele de functionare ale mass media si sa te adaptezi la cerintele lor. Adaptarea la public, dar mai ales la canalul de comunicare pe care alegi sa-ti transmiti mesajele, este o conditie esentiala ca sa te faci auzit. "Am eu un prieten in presa ..." nu inseamna ca tot ce ai tu de spus ajunge instantaneu pagina de ziar. Noi te ajutam sa te imprietenesti cu presa :)
  Cursul nu se adreseaza doar oamenilor de comunicare, le-ar prinde foarte bine si celor din marketing sau din alte departamente conexe.
  citeste mai mult despre curs

 • Scriere creativa - Liviana Tane

  In vremurile in care bugetele de marketing si media se reduc, toata lumea isi intoarce privirea catre PR. Presiunea pusa pe departamentul de comunicare si asteptarile in ceea ce priveste rezultatele vizibile si imediate sunt din ce in ce mai mari. Cu toate acestea, mediul de PR, tehnicile, canalele de comunicare se schimba foarte repede, nici networking-ul nu mai e ce a fost, iar profesionistii trebuie sa tina pasul si sa stie, mai mult ca oricand, sa transmita informatii de calitate, sa faca diferenta in fata celor cu care si pentru care comunica. Liviana Tane ne aduce un insight din partea presei si ne arata cativa pasi simpli de urmat in relatiile media. Continutul, structurarea mesajelor, redactarea comunicatelor de presa sunt doar cateva subiecte de discutie in cadrul acestui curs.
  Cursul nu se adreseaza doar oamenilor de comunicare, le-ar prinde foarte bine si celor din marketing sau din alte departamente conexe.
  citeste mai mult despre curs

 • Vorbitul in public, aparitii TV - Liviana Tane

  Vorbirea in public este o arta. Nu tine insa doar de talentul oratoric al fiecaruia, ci si de felul in care pregatesti si furnizezi discursul sau de modul in care iti rafinezi si adaptezi imaginea personala in functie de public sau de mesajul pe care il transmiti. Rata de succes este direct proportionala cu orele de exercitiu. Asa cum mersul la sala ne mentine fizicul in forma, orele de training media fac minuni pentru aparitiile noastre publice, fie ca vorbim de oportunitati de afaceri sau de networking.
  Exista in peisajul media o multime de realizatori de televiziune de succes care pot recunoaste cu sinceritate ca, in ciuda multor ani de experienta, inca ii incearca emotiile ori de cate ori trebuie sa vorbeasca in fata camerei. Cum reusesc totusi sa ramana convingatori si buni profesionisti? Raspunsul il veti afla in timpul cursului sustinut de Liviana Tane.
  P.S. Si nu, nu e doar o camera. In spatele ei sunt cateva zeci de mii de oameni care te privesc. No pressure, though :)
  citeste mai mult despre curs

 • Dictie fara cusur - Melania Medeleanu

  Fostul presedinte american Bill Clinton este azi unul dintre cei mai apreciati public speakers din lume. Previzibil, veti spune. Nu stiti insa ca succesul lui Bill Clinton in prima sa cursa electorala a stat, la propriu, intr-un semiton.
  Din pricina vocii usor acute, fostului presedinte american i-a fost greu sa-si faca mesajele de campanie sa rezoneze in randul electoratului. Antrenamentele speciale cu profesori de dictie si orele lungi de exercitii de vorbire l-au ajutat sa-si coboare vocea cu un semiton si sa castige nuanta grava a timbrului care a dat greutate si un plus de credibilitate mesajului electoral si i-a convins pe americani sa-l voteze, obtinand, astfel, primul mandat la Casa Alba. Restul a fost treaba presei... In cazul nostru, treaba Melaniei Medeleanu.
  citeste mai mult despre curs

 • Cum sa ne crestem copiii invingatori - Dr. psiholog Marina Ionescu

  Cresterea si educarea unui copil sunt o provocare pentru orice parinte. Cu totii ne dorim sa ne crestem copiii intr-un mod pozitiv, pregatiti tot timpul pentru viata, asa cum este ea, cu lucruri bune sau rele. Nu este usor sa schimbam lucrurile pe care le facem, insa, in cadrul acestui curs, veti avea ocazia sa invatati sa vedeti din perspectiva copilului si sa deveniti constienti de efectele mesajelor voastre. Prin Analiza Tranzactionala veti descoperi lucruri noi despre voi, ca parinti si veti experimenta trairile si comportamentele copiilor, astfel incat sa construiti noi modele specifice fiecarei perioade de dezvoltare. Veti invata sa inlocuiti mecanismele de pedeapsa prin mecanisme de crestere si invatare sanatoasa.
  citeste mai mult despre curs

 • Playful Parenting, Joc si emotii - Otilia Mantelers

  Playful Parenting este un fel frumos de a interactiona cu copilul prin joc, de a intra in lumea copilului in conditiile puse de el. Este o modalitate jucausa de a fi cu copilul pe care majoritatea parintilor o fac instinctiv. Playful Parenting are si o parte serioasa si complexa, aceea de a procesa emotii mai putin placute: durere, frustrare, tristete, deoarece, prin joc, copilul isi vede emotiile oarecum distantat si reuseste sa le dea un loc undeva in capsorul si in inima lui.
  citeste mai mult despre curs

 • Playful Parenting, Anxietatea de separare - Otilia Mantelers

  Emotii mai vechi sau mai noi legate de separare stau de cele mai multe ori la baza unor comportamente dificile ale copilului: retragerea in propria lume interioara, muscatul, lovitul, suptul degetului.
  Emotiile sunt dificile si pentru copii, dar si pentru parinti. In acest seminar, care are la baza filosofia Hand in Hand Parenting, vom invata cum ne putem elibera de aceste bariere care se pun uneori intre noi si copiii nostri.
  citeste mai mult despre curs

 • Playful Parenting, Agresivitatea la copii - Otilia Mantelers

  Cand copilul nostru loveste, musca sau impinge alti copii, noi, parintii, ne simtim tristi, frustrati, neajutorati si de multe ori vinovati ca am gresit cu ceva in educatia copiilor. Am facut tot ce ne-a stat in putinta sa oprim comportamentul: am vorbit frumos cu ei, le-am explicat ce e bine si ce e rau si nu am avut rezultate. Apoi, istoviti, am inceput sa amenintam, santajam, pedepsim nimic nu a mers. De ce? Cursul sustinut de Otilia Mantelers ne va ajuta sa aflam raspunsul acestei intrebari, pornind de la filosofia Hand in Hand Parenting.
  citeste mai mult despre curs

 • Playful Parenting, Cum ne ajutam copiii sa doarma linistiti - Otilia Mantelers

  Mersul la culcare este unul din momentele-cheie ale timpului petrecut de copii alaturi de parinti. Este un moment care poate sa aduca cu sine conectare si pace sau poate sa duca la tensiuni care ne impovareaza. Orice problema in viata familiei poate duce la tulburari de somn la copil - o atmosfera de familie confuza, conflictuala, nelinistita, la fel si schimbarile si evenimentele importante din familie sau din mediul copilului. Cum sa le gestionam, ne invata Otilia Mantelers.
  citeste mai mult despre curs

 • Dezvoltare personala: Asertivitate - Dr. psiholog Marina Ionescu

  Cursul are la baza Analiza Tranzactionala, o teorie a personalitatii, a comunicarii si a relatiilor interpersonale, bazata pe conceptele comportamentelor observabile si pe cele ale interactiunii dintre oameni.
  Avand in vedere respectul mutual din cadrul comunicarii dintre oameni si capacitatea acestora de a gandi si a se putea schimba, rezultatele acestui curs pot fi utilizate de participanti atat in relatiile profesionale, cat si in cele personale (familiale) si sociale. Cursul este construit in asa fel, incat participantii sa gaseasca un mod de comunicare simplu, iar schimbarile sa se intample chiar din timpul acestuia.
  citeste mai mult despre curs